Mahkeme, 22 yaşındaki kadının Samuel Eto'o'nun kızı olduğunu onayladı

Madrid mahkemesi, 22 yaşındaki Erika Do Rosario Nieves'in babasının Kamerunlu eski futbolcu Samuel Eto'o olduğunu onayladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kamerunlu eski futbolcu Samuel Eto'o hakkında İspanya'da devam eden davada Madrid mahkemesi, 22 yaşındaki bir kadının Eto'o'nun kızı olduğuna hükmetti. 2018 yılında kızın annesi tarafından başlatılan yasal sürecin sonunda Eto'o, Erika Do Rosario Nieves'in resmi babası olarak ilan edildi. Eto'o duruşmaya katılmadı.

Bir dönem Türkiye'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen 40 yaşındaki Samuel Eto'o'nun Erika'nın annesi Adileusa ile 1997'de Madrid'de tanıştığı ve Adileusa'nın Şubat 1998'de hamile kaldığı öğrenildi.

İddiaya göre, Eto'o hamilelik döneminde Adileusa'nın telefon aramalarına ve e-postalarına cevap vermedi. Adileusa, Erika'nın Eto'o'nun kızı olduğuna dair biyolojik kanıtlar sunduktan sonra 2018'de davaya başlandı.

Mahkeme, Eto'o'nun davanın açıldığı tarihten başlamak üzerek her ay 1.400 Euro tutarında tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. (HABER MERKEZİ)