Mads Mikkelsen: Johnny Depp, 'Fantastik Canavarlar’ serisine geri dönebilir

Mads Mikkelsen, Johnny Depp’in olası bir "Fantastik Canavarlar 4" filmi için dönüşünü hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Mads Mikkelsen, "Fantastik Canavarlar" serisinde Johnny Depp'in yerini aldığı Grindelwald rolü hakkında konuştu. Mikkelsen, Amber Heard ile arasındaki karalama davasını kazanan Johnny Depp’in olası bir devam filmiyle seriye geri dönebileceğini söyledi. 

Kayıp Rıhtım'ın Screen Rant'ten aktardığı habere göre, Deadline’a verdiği bir röportajda kendisine “Johnny’nin büyük bir hayranı” diyen Mikkelsen, Depp'in tekrar role dönebileceğini belirtti. Mikkelsen, "Grindelwald rolünü almak oldukça korkutucuydu. Fakat şimdi rota değişti ve Depp davayı kazandı, bakalım geri dönecek mi? Belki. Johnny’nin büyük bir hayranıyım. Bence o harika bir oyuncu ve harika bir iş çıkardı. Onu kopyalayabilmemin hiçbir yolu yoktu, çünkü o kadar fazla kendisiydi ki. Bu bir intihar olurdu. Bu yüzden başka bir şey bulmalıydık, benim olan bir şey ve onunla benim aramda bir köprü kurmamız gerekiyordu. Yani, evet, korkutucuydu. Hayranları çok ama çok tatlıydı ama aynı zamanda çok inatçıydılar. Onlarla çok fazla etkileşime girmedim ama kalplerinin neden kırıldığını anlayabiliyordum" diye konuştu. 

 NE OLMUŞTU?

İlk çıkışını David Yates’in yönettiği 2016 filmi "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" ile yapan Johnny Depp, Gellert Grindelwald rolüyle devam filmi "Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları"nda da rol aldı. Depp ayrıca üçüncü film olan "Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları"ndaki rolünü yeniden canlandırmaya hazırdı. Ancak Kasım 2020’de Warner Bros. oyuncudan, eski eşi Amber Heard ile devam eden iftira davasını kaybetmesinin ardından istifa etmesini istedi. Aynı ay içerisinde Mads Mikkelsen, Depp’in yerini aldı.