Liseliler kavga etti, bir öğrenci yaşamını yitirdi

Adana'da 16 yaşındaki Mustafa Çöplü, aynı okulda okuyan öğrencilerle çocuk parkında kavga etti. Darp edilip bıçaklanan Mustafa Çöplü kurtarılamadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Yüreğir'de lise öğrencisi Mustafa Çöplü (16), iddiaya göre ‘kız arkadaş’ meselesi yüzünden tartıştığı okul arkadaşı M.K. ve yanındaki bir grupla PTT Evleri Mahallesi’ndeki bir çocuk parkında buluştu. DHA'nın haberine göre burada tekrar eden tartışma kavgaya döndü. M.K. ile yanındaki arkadaşları Çöplü’yü darp edip, kasık, göğüs ve sırtından bıçakladı. Şüpheliler, Çöplü’nün yarasına müdahale etmek isteyen arkadaşı Mert Kurnaz'ı (16) da darp edip kaçtı.

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Çöplü ile arkadaşı Mert Kurnaz, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Çöplü, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Mert Kurnaz'ın ise tedavisi sürüyor. 

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, M.K. ile ismi öğrenilemeyen bir arkadaşını gözaltına aldı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler lise adana