Leonardo DiCaprio'dan Sharon Stone'a: Çok minnettarım

Leonardo DiCaprio, 1995 yapımı "The Quick and the Dead" filminde maaşını ödeyen Sharon Stone'a minnettar olduğunu söyledi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Felç geçirdikten sonra Hollywood'un kendisinden vazgeçtiğini söyleyen oyuncu Sharon Stone'un 1995 yılında oyuncu Leonardo DiCaprio'nun maaşını kendi cebinden ödediği ortaya çıktı. Leonardo DiCaprio, "Çalışmak istediği iki kişi olduğunu söyledi. Sinema dünyasının en büyük yıldızlarından biri ve diğer oyunculara pek çok fırsat tanıdı. Çok minnettarım" dedi.

E! News'e konuşan Sam Raimi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde rol alan DiCaprio "Ona birçok kez teşekkür ettim. Ona teşekkür hediyesi gönderdim mi emin değilim ama ona ne kadar teşekkür etsem az" ifadelerini kullandı.

Sharon Stone, 1995 yılında "The Quick and the Dead" adlı drama filminde DiCaprio'nun ve Russel Crowe'un rol almasını istedi. Sharon Stone 2021 yılında anı kitabında bu olaydan, "Seçmelerde inanılmaz bir iş çıkaran tek kişi Leonardo DiCaprio adında gençti. Stüdyo eğer onu filmde istiyorsam onu maaşını kendi cebimden ödememi istediler. Ben de ödedim" diye bahsetti.