Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese filminin başrolünde

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'dan yeni bir film geliyor. DiCaprio, yönetmenin “The Wager” adlı filmin başrolünde yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ve yönetmen Martin Scorsese, “The Wager” filmi ile yedinci kez bir araya gelecek. Film, “Killer of the Flower Moon”un da yazarı olan David Grann'in yakında yayımlanacak olan “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder” kitabından uyarlanacak.

Deadline'ın aktardığı habere göre, Martin Scorsese'nin yönetmenliğini ve yapımcılığını yapacağı filmde DiCaprio ise yapımcılığı ve başrolü üstlenecek. Apple Original Films aracılığı ile vizyona girecek olan “The Wager”, 1740'larda, İngiliz donanma gemisi The Wager'ın Güney Amerika'nın ucundaki ıssız bir adada enkaz haline gelmesini ve kaptan ve mürettebatın hayatta kalmak için mücadele etmelerini anlatacak.

Scorsese ve DiCaprio daha önce, “Gangs of New York”, “The Aviator” (Göklerin Hakimi), “The Departed” (Köstebek), “Shutter Island” (Zindan Adası), “The Wolf of Wall Street” (Para Avcısı), “Killers of the Flower Moon” filmlerinde birlikte çalıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)