Lebron James'li 'Space Jam: A New Legacy'den ilk fragman

Başrolünde LeBron James’in yer aldığı Space Jam’in ikinci filminden ilk fragman geldi. Filmin 16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 1996 yılında, Michael Jordan'la Bugs Bunny'i bir araya getiren "Space Jam"in devam filmi olarak izleyici karşısına çıkacak olan "Space Jam: A New Legacy"den yeni bir fragman geldi. Yönetmenliğini Malcolm D. Lee’nin üstlendiği filmde Looney Toones karakterlerinin yanında bu defa LeBron James yer alıyor.

Başrolünde LeBron James ve Oscar adayı Don Cheadle'ın olduğu "Space Jam New Legacy"nin oyuncu kadrosunda ayrıca, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe, Jeff Bergman ve Eric Bauza yer alıyor. Yönetmen Malcolm D. Lee, filmi Juel Taylor & Tony Rettenmaier & Keenan Coogler ve Terence Nance'ın yazdığı senaryodan çekiyor. Filmin yaratıcı ekibinde ise Ryan Coogler ve Maverick Carter yer alıyor.

Filmin yapımcılık görevinde Ryan Coogler, LeBron James, Maverick Carter ve Duncan Henderson gibi isimler yer alırken, yönetici yapımcılığı Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Allison Abbate, Jesse Ehrman, Jamal Henderson, Spencer Beighley, Justin Lin, Terence Nance ve Ivan Reitman üstleniyor. 

"Space Jam: A New Legacy"nin 16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.