Lady Gaga 500 bin dolar teklif etti: Bakıcı vurulup köpekleri çalındı

Lady Gaga'nın köpeklerini dolaştırmaya çıkaran görevli ateşli silahla yaralandı. Lady Gaga'nın Fransız bulldog cinsi köpekleri kaçırıldı. Gaga, Koji ve Gustav isimli köpekleri için 500 bin dolar fidye ödemeyi teklif etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini gezdiren bakıcı silahla yaralandı. Los Angeles'ın Hollywood bölgesinde gerçekleşen olayda bakıcı Ryan Fischer'ı silahla yaralayan hırsızlar Lady Gaga'nın köpeklerini de çaldı. Köpeklerine çok düşkün olduğu bilinen şarkıcının hırsızlara, köpeklerini geri vermeleri halinde yarım milyon dolar teklif ettiği belirtildi.

Yönetmen Ridley Scott'ın Gucci ile ilgili filminin çekimleri için Roma'da bulunan Lady Gaga'nın basın temsilcisi, Fransız bulldog cinsi iki köpeğin nerede olduğunu bilenlerin kendisiyle temasa geçmesini istedi. Gaga'nın, köpeklerinin ismiyle açtığı e-posta adresi üzerinden hırsızlarla irtibata geçmeye çalıştığı ifade edildi. Şarkıcının [email protected] isimli elektronik adres üzerinden kendisi ile iletişime geçecek ve köpeklerini geri getirecek kişi her kim olursa olsun, hiçbir soru sormaksızın söz konusu ödemeyi yapacağı vurgulandı.

Los Angeles polisi, söz konusu bölgede yaşanan hırsızlık olayında bir erkeğin vurularak yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını doğruladı. Polis, yarı otomatik silah kullanan hırsızların beyaz renkli binek araba ile olay yerinden uzaklaştığını açıkladı. Hastanede tedavi altına alınan köpek bakıcısının durumu iyi. (AA)

Etiketler lady gaga köpek