La Casa De Papel'in Türkiye versiyonu 'La Hay De Maske' geliyor

La Casa De Papel dizisinden uyarlanan komedi türündeki "La Hay De Maske" filminin çekimlerine başlandı. Filmdeki karakterler adını, İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi şehirlerden alacaklar.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'te yayınlanan İspanyol dizisi La Casa De Papel'den esinlenerek hazırlanan "La Hay De Maske" filminin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlandı. Yönetmen koltuğunda Sefa Özçelik'in yer aldığı soygun filminde karakterler adlarını, La Casa De Papel dizisinde adlarını dünya şehirlerinden alan karakterlerde olduğu gibi İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi şehirlerden alacaklar.

Beyazperde'nin haberine göre, Bakanlıktan alınan özel izinle birlikte Ankara Kızılcahamam ve Kahramankazan gibi ilçelerde çekimlerine başlanan komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Ayhan Taş, Burak Satıbol, Nuri Alço, Tuğba Özay, Serhat Bahadır, Hüseyin Elmalıpınar, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan gibi isimler yer alacak. Filmin yapımcılığını ve prodüksiyonunu ise Sineline Film Yapım üstleniyor.

"La Hay De Maske"nin gösterim tarihi henüz açıklanmadı. 

.

FİLMDEN İLK GÖRSEL PAYLAŞILDI

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Sefa Özçelik, Instagram hesabından filme dair bir fotoğraf paylaşarak, "Vizyona adım adım.." notunu düştü.