Kylie Jenner’den Instagram rekoru

Kylie Jenner, Instagram'da 300 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın oldu. Kozmetik milyoneri Jenner, Kylie Cosmetics adlı şirketini Instagram gelirleri sayesinde kurduğunu açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Jenner-Kardashian ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, sosyal medya platformu Instagram'da 300 milyon Instagram takipçi sayısına ulaşan ilk kadın oldu. 

BBC'nin haberine göre, 460 milyon takipçi ile Instagram'ın resmi hesabı platformun en çok takip edilen hesabı olurken futbolcu Cristiano Ronaldo da 388 milyondan fazla takipçisi ile Instagram'ın en çok takip edilen ikinci kişisi olmaya devam ediyor. Jenner'ın 300 milyon takipçiye ulaşmasından önce uygulamada en çok takipçiye sahip kadın olan Ariana Grande şimdi Selena Gomez ile ikinci sırada yer alıyor. Şarkıcıların her birinin 289 milyon takipçisi bulunuyor.  

Servetini kendi yapan en genç milyarderler (Self-Made Billionaire) listesinde olan kozmetik milyoneri Kylie Jenner, Kylie Cosmetics adlı şirketini Instagram gelirleri sayesinden kurduğunu açıklamıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)