KYK yurdunda 'asansöre binmeyin' uyarısı

Aydın'da KYK yurdunda asansör düşmesi sonucu Zeren Ertaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından Kocaeli Semiha Ayverdi Yurdu'nda yönetim "Asansörler bozuk, binmeyin" uyarısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - KYK'ye bağlı Aydın Güzelhisar KYK Kız Yurdu'nda asansör düşmesi sonucu 22 yaşındaki Zeren Ertaş'ın ölümüne neden olan "kaza"nın ardından, diğer yurtlardaki sorunlar da gündeme gelmeye devam ediyor.

Evrensel'den İzel Gözde Meydan'ın haberine göre, Aydın'daki facianın ardından Kocaeli'de bulunan Semiha Ayverdi Yurdu'ndaki iki blokta "Bir sonraki duyuruya kadar asansöre binilmemesi" için anons yapıldı.

Öğrenciler, yurtta pek çok sorun yaşadıklarını ve dün yaşanan olayın etkisinden kurtulamadıklarını ifade ederek "Asansörlerin biri bozuk, diğeri de sürekli kalıyor. Asansörün önünde kimi görsek binmeyin diyoruz. Bugün iki saat önce bir arkadaşımız asansörde kaldı. İki blokta da duyuru yaptılar asansöre binmeyin dediler. Merdivenleri kullanmak zorunda kalıyoruz korkudan. Yurtların denetlenmesi gerek, işte sonucu görüyorsunuz" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)