Kütahyalı'dan Özkök'e: Kudret Köseoğlu bendim, senin üzerine oynadık

Ertuğrul Özkök'ün Hürriyet'te genel yayın yönetmeni olduğu dönemde 'üzerine oynadıklarını' söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı, "Star Gazetesi’nde Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim" dedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rasim Ozan Kütahyalı, önceki akşam konuk olduğu tv100'de yayınlanan "Cengiz ile Ahtapot" programında Star Gazetesi'nde "Kudret Köseoğlu" isimli karakteri kendisinin yarattığını ve o dönem Hürriyet'in genel yayın yönetmeni olan Ertuğrul Özkök'ün "üzerine oynadıklarını" söyledi.

Programda Ertuğrul Özkök'ün "Bizi hapse attırmaya uğraştınız mı?" sorusuna yanıt veren Kütahyalı şunları söyledi:

"Sen genel yayın yönetmeniydin. Star Gazetesi’nde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Orada temel gayemiz senin üzerine oynadık başta. Başka arkadaşlar da var da onlar şimdi muhalif olduğu için şimdi onları şey yapmayalım. Çünkü muhalif olduğu için daha zor yani onların üzerine giderler. Orada da amacımız Hürriyet'ti. Senin üzerine oynadık başta. Zafer Mutlu da vardı. İhtilalci bir çabaydı o esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı. Yani bugün baktığımda hani Osmanlıca bir tabir söyleyeyim kem aletle biz kemalet arıyoruz. Yani bunlar yanlış, ya bunlar başka şey yöntemler. Yani insanın üzerine çünkü başka türlü o bariyer yıkılmıyor. Hürriyet orada duruyor. Aydın Doğan da bunun bir sembolüydü." diye yanıt verdi. (HABER MERKEZİ)