Kuruyan gölden mafya cinayetleri çıkıyor: 3. ceset bulundu

Mead Gölü'nde şiddetli kuraklığın ortasında sahilde üçüncü insan kalıntılarını bulduğu açıklandı. Bölgede çete savaşlarının yaşandığı, cesetlerin de öldürülen kişilere ait olduğu tahmin ediliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de Mead Gölü’nde yetkililerin hızla ortaya çıkan kuraklıktan etkilenen rezervuarda çürüyen iki ceset bulmasından sadece iki ay sonra, daha fazla insan kalıntısı ortaya çıkarıldı.

New York Post'un haberine göre, Ulusal Park Servisi bir cesedin iskelet kalıntılarının Nevada’daki Swim Beach Lake Mead Ulusal Rekreasyon Alanı’nda 16.30 civarında bulunduğunu bildiren bir bildiri yayınladı. Kalıntılar, uzmanların bir ölüm nedenini belirlemeye çalışacakları ve ayrıca pazartesi günü yetkililer tarafından açıklanmayan kalıntılar için bir yaş tahmini sağlamaya yardımcı olacakları Clark County Tıbbi Muayene Ofisine gönderildi.

Mayıs ayında da Las Vegas kenti yakınlarındaki Colorado Nehri üzerindeki rezervuarda Hemenway Limanı yakınında içinde insan kalıntıları bulunan bir varil bulunmuştu. Yetkililer, Mayıs ayında bulunan ilk insan cesedinin ardından, kuraklıktan etkilenen gölün su seviyeleri düşmeye devam ettikçe muhtemelen daha fazla ceset bulabileceklerini tahmin etmişti.

Batı Amerika’yı etkileyen yirmi yıllık kuraklık, Mead Gölü’nün geçen hafta 1.041 fitin altına inerek tarihi düşüklere düşmesine neden olmuştu.

 

Etiketler abd mead gölü