Kurtulmuş'tan gazetecilere davet yorumu: AK Parti kapsayıcıdır

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Türkiye'nin Yüzyılı" programına davet edilen gazetecilerle ilgili, "AK Parti kapsayıcı ve kuşatıcı özelliği sayesinde bugünlere geldi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Ekim cuma günü katılacağı "Türkiye'nin Yüzyılı" programına uzun süredir Erdoğan'ın programlarına davet edilmeyen Nevşin Mengü, Soner Yalçın, Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Deniz Zeyrek gibi gazetecilerin de davet edilmesiyle ilgili AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan açıklama geldi.

A Haber'e konuşan Kurtulmuş, "AK Parti kapsayıcı ve kuşatıcı özelliği sayesinde bugünlere geldi. Böyle büyük bir şölen yapılıyor, vizyon belgesi kamuoyuyla paylaşılacak. Bize destek vermeyebilirler. Çağırılabilecek en geniş davetli grubunu davet ettik. Çok güçlü bir katılım olacak" dedi.

"Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına 11 siyasi parti lideri de davet edildi. Programa AK Parti'den ayrılan Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi ve HDP'nin davet edilmedi. (HABER MERKEZİ)