Kurtulmuş: Bütün kamuoyu yoklamalarında AK Parti açık ara birinci parti

Seçimi kazanacaklarına inandığını söyleyen AK Partili Numan Kurtulmuş, “Bütün kamuoyu yoklamalarında AK Parti açık ara birinci parti olarak görünüyor” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, İstanbul'da AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Türkiye'nin tarihi öneme sahip bir seçime gittiğini belirten Kurtulmuş, bu seçimin “1950 seçimi gibi bir seçim olduğunu” söyledi.

Kurtulmuş, “Türkiye'de çok partili siyasi hayatın, demokratik standartları yüksek bir siyasi seviyeye geçişi, rahmetli Menderes'le birlikte gerçekleştirildiyse, 2023 seçimlerinde de yani 73 sene sonra milletimiz yine bir 14 Mayıs günü, yine Türkiye'nin kapılarını yeni bir dönem için açacaktır” diye konuştu.

'SİYASETTE REHAVETE KAPILMAK YOK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na olan desteğin artarak devam ettiğini savunan Kurtulmuş, 14 Mayıs seçimlerinde “yeni bir tarih, yeni bir destan yazılacağını” söyledi.

“Siyasette rehavete kapılmak yok” diyen Numan Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sonucu görüyoruz, kazanacağımıza inanıyoruz. Bütün kamuoyu yoklamalarında AK Parti açık ara birinci parti olarak görünüyor. İnşallah Cumhur İttifakı da Meclis'in çoğunluk ittifakını oluşturacaktır. Ama şurada az bir süre kaldı. Her birimizin gayretle çalışarak, bir dakikamızı bile boşa geçirmeden, gönlüne girmeyi başardığımız milletimizin gönlünden düşmemeyi de başaracağız. Yani gelmeyene gideceğiz, elini uzatmayana gönlümüzü uzatacağız, selam vermeyene selam vereceğiz, kapısını çalacağız, komşularımıza yeniden hatırlatacağız bu seçimin niye bu kadar önemli olduğunu.” (HABER MERKEZİ)