Kürkçü: Akşener'in muhteşem tespitine ben de katılıyorum

HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü, sosyal medya hesabından Akşener'in HDP ile ilgili sözlerine yorum yaptı. Kürkçü, "Bir cümlenin içinde hem AK Parti hem HDP geçtiği zaman hakikaten akıl sağlığına dikkat etmek lazım' cümlesinin bir akıl sağlığı sorununu yansıttığına ilişkin muhteşem tespite ben de katılıyorum. Çünkü içinde 'Hem AK Parti hem HDP' geçiyor" dedi.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bugün Bilecik'te sarf ettiği "Bir cümlenin içinde hem AK Parti hem HDP geçtiği zaman hakikaten akıl sağlına dikkat etmek lazım" sözlerine cevap verdi. 

Meral Akşener, Bilecik’te esnaf ziyaretinde bir gazetecinin Ümit Özdağ’ın açıklamaları hakkındaki yorumunu sorması üzerine “Biz ne HDP ile ne CHP ile ne Saadet Partisi ile herhangi bir anayasa çalışması yapmadık. Ama daha ilginç bir şey var AK Parti ile de anayasa çalışması yapıyormuşuz. Dolayısıyla AK Parti ile de bir anayasa çalışması yapmadık. Bir cümlenin içinde hem AK Parti hem HDP geçtiği zaman hakikaten akıl sağlığına dikkat etmek lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Ertuğrul Kürkçü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akşener'in bu sözlerini alıntılayarak, "Bir cümlenin içinde hem AK Parti hem HDP geçtiği zaman hakikaten akıl sağlığına dikkat etmek lazım' cümlesinin bir akıl sağlığı sorununu yansıttığına ilişkin muhteşem tespite ben de katılıyorum. Çünkü içinde 'hem AK Parti hem HDP' geçiyor" dedi.  (HABER MERKEZİ)