Canlı performans workshop çalışmasıyla birleşiyor: 'Afife' THINK House'da

'Afife' 24 Eylül'de sahnede: Etkinlik hem online hem de fiziksel olarak gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Pandemi sürecinde seksene yakın online workshop/atölye programında, 2 binin üzerinde katılımcıyı ağırlayan THINK House, bu defa bir performansı, atölye çalışması ile birleştirerek online platforma taşıyor. Cem Kenar’ın yazdığı, tek kişilik bir oyun olan Afife'den kolajlar, 24 Eylül'de online platformda izleyiciler ile buluşacak. Sahnede Aslı İktu'nun yer aldığı "Afife", Afife Jale’nin hastane odasındaki yalnızlığını, sıkışmış hayallerini, direnişlerini, hatıralarını ve aşk hikâyesini konu ediniyor.

Canlı performans öncesi ve sonrasında ise, katılımcıların oyuncu Aslı İktu ile tiyatro, performans sanatı ve 'Afife' üzerine sohbet edebilecekleri, THINK House kurucusu yazar Fırat Devecioğlu moderatörlüğünde, Afife Jale'nin tiyatro hayatımızdaki öneminin konuşulacağı atölye çalışması yer alıyor. Böylece THINK House, canlı performans ile workshop/atölye çalışmasını online platformda bir arada sunarak, bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Online platform üzerinden gerçekleştirilecek etkinlikte, eş zamanlı olarak sınırlı sayıda katılımcı (mekan kapasitesinin yüzde 10'u), programı sosyal mesafe ve hijyen kurallarına tam uygun olarak THINK House'da izleyebilecek.

Etkinliğin biletleri Biletino satış kanalları ve THINK House ana gişeden temin edilebilecek. (HABER MERKEZİ)

Afife Jale'nin 'son günleri' sahnedeAfife Jale'nin 'son günleri' sahnede