Prens Harry ve Meghan Markle, Netflix'le anlaştı

Prens Harry ve Meghan Markle, Netflix'le anlaştı. Çift, belgesel, film ve çocuk programları yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Henüz adlandırılmayan bir yapım şirketi kuran Prens Harry ve Meghan Markle, bir dizi program için Netflix'le anlaşma imzaladı. Çift, birkaç yıllık sözleşme kapsamında belgeseller, kısa diziler, filmler, şovlar ve çocuk programları yapacak.

Guardian'ın aktardığı habere göre, çift, yaptığı açıklamada, "Hem birbirinden bağımsız hem de çift olarak hayatlarımız, insan ruhunun gücünü, cesaretini, direncini ve bağlantı ihtiyacını anlamamızı sağladı. Yeni ebeveynler olarak, ilham verici aile programlaması yapmak ve doğru ve ilişkilendirilebilir bir bakış açısıyla güçlü hikaye anlatımı bizim için de önemli. Çeşitli topluluklar ve çevreleriyle yaptığımız çalışmalar aracılığıyla, dünya genelindeki insanlara ve amaçlara ışık tutmaya yönelik çalışmalarımız sayesinde, bilgi veren ama aynı zamanda da umut veren içerikler yaratmaya odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Çift, Netflix ile çalışacakları için memnuniyet duyduklarını dile getirirken, Netflix'in içerikten sorumlu yöneticisi Ted Sarandos da çiftin yaratıcı evleri olarak Netflix'i seçmelerinden gurur duyduğunu belirtti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)