Ozan Güven'i savunan Halit Ergenç özür diledi

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündeme gelen Ozan Güven için "Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka orada bir şey olmuştur" diyen Halit Ergenç, tepkiler üzerine, ifadelerinin maksadını aştığını belirterek özür diledi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında "Cebir, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama" suçlarından dava açılan ve 21 Ocak'ta görülecek duruşmada 13 yılla yargılanacak olan Ozan Güven'i savunan oyuncu Halit Ergenç büyük tepki çekti.

Gazetecilerin Babil'de başrolü paylaştığı Ozan Güven'i sormaları üzerine konuşan Ergenç, "Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı çok severim, uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur" dedi.

'MAKSADINI AŞTI'

Bu demecine gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Ergenç, şu sözlerle özür diledi:

"Yargı süreci devam eden ve beni çok üzen bir konuyla ilgili sadece bir temenni niyetiyle yaptığım açıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını çok aştı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Şiddetin hiçbir türünün yanında olmam mümkün değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mücadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum, hak veriyorum ve özür diliyorum."

(HABER MERKEZİ)

Halit Ergenç, Ozan Güven'i savundu: Alnının  akıyla çıkacakHalit Ergenç, Ozan Güven'i savundu: Alnının akıyla çıkacak

Babil'de kriz çözüldü: Ozan Güven yeni sezonda yokBabil'de kriz çözüldü: Ozan Güven yeni sezonda yok

Babil'de Ozan Güven kriziBabil'de Ozan Güven krizi

Senaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsınSenaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsın

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini iddia etti: Kanlar içinde kaçtımDeniz Bulutsuz, Ozan Güven'in kendisini darp ettiğini iddia etti: Kanlar içinde kaçtım