Ralph Fiennes, korona virüsü konulu tiyatro oyununda

Ralph Fiennes, korona temalı tiyatro oyununda: Oyunun sonbaharda sahnelenmesi planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Harry Potter filmlerinde Lord Voldemort karakterini canlandırmasıyla tanınan İngiliz oyuncu Ralph Fiennes, korona virüsü konulu tiyatro oyunu Beat The Devil ile sahnelere dönüyor. The Hours, The Reader gibi filmlerin Oscar adayı senaristi David Hare’in yazdığı oyunun, İngiltere’de fiziksel mesafe önlemleri dahilinde izin çıkması durumunda sonbaharda sahnelenmesi planlanıyor.

Ntv'nin aktardığı habere göre, tek kişilik bir oyun olan Beat The Devil, David Hare’in kendisine korona virüsü teşhisi konduğu güne ve sonrasında yaşananlara odaklanacak. Oyunla ilgili yapılan açıklamada “İngiltere hükümetinin, oldukça gecikmiş karantina sürecini başlatacak belirleyici kararlarından ilkini aldığını gün, David Hare’e korona virüsü bulaştı. Oyunda, yazarın hastalıkla birlikte yaşadığı korkularına, rüyalarına ve bu süreçte politikacıların dürüst olmayan tavırlarına değinilecek" ifadeleri kullanıldı.

Yönetmen koltuğunda Tony ve BAFTA ödüllü Sir Nicholas Robert Hytner'ın oturacağı oyun, sezon bbaşladığında Londra’daki Bridge Theater’da sınırlı izleyici kapasitesiyle sahnelecek.