Caz Kampı bu sene online

"Caz Kampı" online yapılacak. Etkinlikte her gün özel konuklar webinarlar düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2017’den beri Bodrum Gümüşlük Festival alanında gerçekleşen, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Caz Kampı”, korona virüsü salgını nedeniyle bu sene 5-13 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek. Kampta bu yıl Sibel Köse ve Ece Göksu caz vokal, Engin Recepoğulları saksafon, Bulut Gülen trombon, Can Çankaya piyano/trompet, Eylül Biçer gitar, Kağan Yıldız kontrbas/elektrik bas ve Berke Özgümüş davul dersleri verecekler.

9 gün sürecek online kampta enstrüman/vokal derslerinin yanı sıra, caz teori, kulak eğitimi (ear-training) ve caz tarihi dersleri de verilecek. Ayrıca Caz Kampı’nda, sırasıyla piyanist-saksafoncu-besteci Tuna Ötenel, davulcu Ferit Odman, Istanbul Hayyam Stüdyoları kurucuları, kayıt mühendisleri Can Aykal ve Sinan Sakızlı, caz şarkıcısı-eğitimci Randy Esen ve son olarak da piyanist-besteci Aydın Esen gibi konuklar her gün webinarlar düzenleyecek. Hafta içi her akşam gerçekleşecek webinarlar saat 20.00’de başlayacak.

Caz Kampı bu sene gelenekselleşmiş kapanış konseri yerine katılımcılara Hayyam Stüdyoları’nda profesyonel kayıt imkanı sağlayacak.

7 Eylül 2020 - Tuna Ötenel & Murat Ulus

8 Eylül 2020 - Ferit Odman - Fırça Tekniği

9 Eylül 2020 - Sinan Sakızlı & Can Aykal - Hayyam’da Bir Caz Kayıdı

10 Eylül 2020 - Randy Esen - Caz Vokalde Doğaçlama

11 Eylül 2020 - Aydın Esen

.