Doğan Taşdelen’in adı Çağdaş Sanatlar Merkezi’ne verildi

Çankaya Belediye Meclisi’nde CHP ve AK Partili üyelerin oylarıyla alınan kararla, Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin adı “Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi” olarak değiştirildi. Çankaya’nın eski belediye başkanlarından Taşdelen temmuz ayında vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA- Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 11 Temmuz tarihinde ölen Ankara Çankaya’nın eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’in adı, kendi döneminde yapılan Çağdaş Sanatlar Merkezi’ne verildi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in başkanlığında toplanan Belediye Meclisinin 2. Dönem 73. Birleşiminde sunulan önerge CHP ve AK Partili üyelerin oylarıyla kabul edildi ve sanat merkezinin adı ‘Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’ olarak değiştirildi.

TAŞDELEN: ÇOK GURURLUYUM

Babası Doğan Taşdelen’in adının Çağdaş Sanatlar Merkezi’ne verilmesi kararının belediye meclisinde kabul edilmesinin ardından konuşan Alper Taşdelen, “Ahlatlıbel Atatürk Parkı, Çağdaş Sanatlar Merkezi gibi büyük eserleri ilçemize kazandırarak halkın kalbinde taht kuran Çankaya’nın en büyük mimarı babam Doğan Taşdelen’in adını yine kendi eseri olan Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yaşatacak olmaktan dolayı çok gururluyum. Bütün meclis üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. (DUVAR)