Redd'den online konser

Redd, online etkinlikler kapsamında sahnede olacak. Konser, bu akşam 22.00'de gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rock müzik grubu Redd, korona virüsü salgını nedeniyle uzak kaldığı sahnelere, 4 ay sonra vereceği özel bir konserle geri dönüyor. IF Beşiktaş sahnesinde çalacak olan grup, dinleyicilerine online olarak ulaşacak.

Redd yaptığı açıklamada, “Güzel dostlar, çok heyecanlıyız, aylar sonra yeniden sahneye çıkıyoruz. Bu kez evinize, odanıza, bahçelerinize, akşam mesainize, kumsalınıza konuk olacağız. Aynı mekanda olduğunuz konusunda zihninizi, kalbinizi ikna etmek adına gerçek bir sahnede olacağız. 7 Temmuz gecesi saat 22.00’de sizler ekran başında biz ise IF Beşiktaş sahnesindeyiz. Artık sahnede olmak ve müzik yapmak zorundayız. Biz böyle yaşıyor, böyle soluk alıyor, böyle arındırıyoruz ruhlarımızı. Böyle yaşıyoruz aşkımızı, böyle atıyoruz zehrimizi ve böyle ifade ediyoruz meselemizi. Bu bildiğiniz bir Redd konseri olacak ama bu kez en büyük eksiği sizsiniz. Sizi yanımızda hissetmek, orada bir yerde olduğunuzu hayal etmek bize sahnede güç verecek” dedi.

'KONSERLERİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN ONLINE DEVAM EDECEĞİZ'

"Pandeminin tam da başında Doğan’ın solo albümü çıktı ve size Instagram üzerinden iki de konser yaptı. Aslında Redd’in online olarak ilk konseri 2012’de olmuştu; ‘Hayat Kaçık Bir Uykudur’un albüm lansmanını ücretsiz olarak internet üzerinden live yayınlamıştık. O yıllardan bu yıllara kadar EvdeRedd konserleriyle zaman zaman sizlere konuk olduk ve bunlar tabii zaman zaman devam edecek" ifadelerini kullanan grup açıklamalarına, "Biz konserlerimize kaldığımız yerden, sahneden online devam edeceğiz. Değerli müzisyen arkadaşlarımız, teknik ekipler ve uzun zamandır kimsenin görmediği konser mekanları, ortak formüller geliştirip lütfen konserlerinizi yapın. Müzikal yolculuğunuza devam etmek, ekibinizi birlikte tutmak ve her şeyden önemlisi geçinebilmek için kimsenin el uzatmasını beklemeyin, inanın hepimiz aynı durumdayız ve en iyi bildiğimiz şeyi en iyi bildiğimiz yerde bildiğimiz şekilde yapmak bize direnme gücü verecektir. Müzikseverlerin de desteği ile bunu başarabileceğimize inanıyoruz" diyerek devam etti.

Bu akşam, 22.00'de myopenstage.com adresinden izlenebilecek olan konserin biletlerine Biletix'ten ulaşılabiliyor.

Etiketler Redd online konser