Broadway tiyatroları 2021 başına kadar kapalı kalacak

Broadway, 3 Ocak 2021’e kadar kapalı kalacak: Satılan tüm biletler iade edilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Broadway yapımcıları ve tiyatro sahiplerinden oluşan bir konsorsiyum olan Broadway Birliği, korona virüsü salgını nedeniyle performansların 2 Ocak 2021'e kadar askıya alınacağını açıkladı. Broadway Birliği'nin aldığı karara göre, yeniden başlama tarihinin birkaç kez ertelenmesinin ardından, Broadway performansları 2020'nin sonuna kadar resmen iptal edildi.

DailyMail'in aktardığı habere göre, üreticileri temsil eden Broadway Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Schumacher, "'Oyuncular, ekip, orkestra ve izleyici kitlemizin güvenliği ilk önceliğimiz. Koşullar güvenli olduğunda sahnelerimize dönmeyi dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Erteleme ile ilgili açıklama yapan oyuncu Charlotte St Martin de, pandemi nedeniyle yeniden açılmak için bir tarih taahhüt edemeyeceklerini ve satılan tüm biletlerin iade edileceğini belirterek “Tiyatro sendikaları ile ortaklaşa çalışıyoruz ve yeniden açmanın tüm yönleriyle ilgili protokolleri keşfetmek için uzmanlardan destek alıyoruz” dedi.

Daha önce eylül ayında açılması planlanan Broadway tiyatroları, Hugh Jackman Music Man'ın yeniden canlandırması da dahil olmak üzere birçok Broadway prodüksiyon tarihini gelecek bahara taşıdı. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)