Kazımisyandır etkinliği yapılıyor

Sanatçı Kazım Koyuncu'nun vefatının 15 yılı... 'Kazım İsyandır' ekibi bir anma düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Kazım Koyuncu'yu her ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anan "Kazım İsyandır" ekibi bu yıl da Youtube'da bir anma düzenleyecek. Sanatçının vefatının 15. yılında düzenlenecek ve YouTube'dan canlı yayınlanacak etkinliğe pek çok sanatçı ve Koyuncu ailesi katılacak.

"İnsan ölür. İsyan yaşar. Kazım İsyandır!" başlıklı konuyla ilgili açıklamada, " 'Hayat, bir hayat yani. Bunun için çok fazla bir artistliğe falan gerek yok. İnsana güç veren şey kendi istediklerini yapmak. Kendi olmak' diyen dostumuz Kazım Koyuncu’nun aramızdan şarkılarla geçmesinin 15. yılı. Kazım’ın bütün kalbiyle dilediği ‘Barış’ ile karşı karşıya gelemedik. Yaşamı savunan, çocuklara oyuncak götüren, barış diyen dostlarımızın, arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin yok edildiklerini gördük. Bizleri bir araya getiren ve getirdiği noktada bir bütün olarak tutan şeyin; 'sevgi denen şey' olduğunun farkındalığı ile yeniden bir araya geliyoruz. Birlik olmanın ne kadar kıymetli olduğunu son süreçte daha iyi anladık" denildi.

Açıklamada şu bilgiler verildi: "Hayde! İnsan hayatının değer görmediği, homofobinin, ırkçılığın, türcülüğün, şiddetin, rekabetin kol gezdiği bu yeryüzünde.. gelin tekrar ürettiklerimizi ve ‘sevgi denen şeyi’ çoğaltalım. Bu yeryüzünde şarkılar söyleyelim. Küçük, mütevazi, o en anlamlı tebessüm bizim olsun. Hiçbir yerde hep birlikte olmaya... 26, 27, 28 Haziran 2020 tarihlerinde saat: 18:00 itibariyle başlayacaktır. Etkinlikte birçok müzisyen, sanatçı ve aktivist ve ailesi yer alacak. Detaylı bilgi için sosyal medya hesaplarımız:

Twitter: @kazimisyandir

İnstagram: @kazimisyandir

YouTube: Kazım İsyandır

Facebook: Kazım İsyandır" (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)