Harun Tekin'den dayanışma konseri

Harun Tekin bu kez müzik emekçileri için çalıyor. HEDİYELER, 28 Haziran'da...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin doğum gününü online bir konserle kutluyor. 28 Haziran Pazar günü saat 19.30’da My Open Stage organizasyonuyla canlı yayınlanacak HEDİYELER, sıradan bir konser olmayacak.

Salgın öncesinde biletli etkinlikler ne kadar normalse, salgın sürecinde de müzisyenlerin dijital ortamlarda bilabedel çalması adeta normalleşti. Her olumsuzlukta ilk darbeyi alan canlı müzik sektörü ve ona bağlı çalışan binlerce kişi için çok zor günlerden geçiliyor. Salgın kontrol altına alınana kadar normale dönmeyi beklemek yerine, yeni modeller denemek gerektiğine inanan Tekin, hem tüm müzisyenlere bir alternatif yol önerebilmeyi, hem kendisini etkileyen şarkıları söyleyerek güzel bir doğum günü geçirmeyi, hem de etkinliğin gelirini müzik emekçilerine ulaştırılmak üzere İhtiyaç Haritası’yla paylaşarak bir dayanışma biçimi ortaya koymayı amaçlıyor.

Hediyeler’de Harun Tekin ağırlıklı olarak başkalarının yazdığı ve kendi hayatında yer etmiş şarkıları, tek başına, akustik gitar eşliğinde çalıp söyleyecek. Yaklaşık 75 dk. sürmesi planlanan ve sadece bilet alanların izleyebileceği konser myopenstage.com adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Biletler Biletix’te satışta…