İKSV Alt Kat online’da

İKSV Alt Kat Haziran'da online etkinlikler gerçekleştirecek: Sosyal medyada yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın kültür ve sanat etkinliklerine erişim ve katılım imkânlarını artırmak amacıyla hayata geçirdiği İKSV Alt Kat, Haziran ayında gençlere ve çocuklara yönelik online etkinlikler gerçekleştiriyor. İKSV Alt Kat Instagram ve İKSV Youtube hesapları üzerinden yayınlanacak etkinliklerde ileri dönüşüm ve çizgi film atölyesi gibi etkinlikler yer alıyor.

İKSV Alt Kat Haziran Ayı programı şöyle:

5 Haziran Cuma - Deniz Ova ve Pınar Akkurt ile İleri Dönüşüm Atölyesi

Dünya Çevre Günü’ne özel olarak paylaşılacak bu etkinlikte İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova ile tasarımcı ve sanatçı Pınar Akkurt bir araya gelecek. Ova ve Akkurt’un ileri dönüşüm üzerine konuşacakları atölye çalışmasında, evlerdeki atık malzemeleri farklı şekillerde kullanmaya yönelik öneriler verilecek.

12 Haziran Cuma - Eda Erdoğmuş ile Çizgi Film Atölyesi

İKSV Çocuk Kitapları’nın animasyon filmlerini hazırlayan Eda Erdoğmuş, çocuklar için çizgi filmlerin nasıl yapıldığına dair bir atölye gerçekleştirecek. İzleyenlerin “flipbook” tekniğiyle, defter ve kalem gibi basit malzemeler kullanarak kendi çizgi filmlerini tasarlayabilecekleri bu uygulamalı atölyeden çıkan üretimler İKSV Alt Kat’ın sosyal medya sayfalarında paylaşılacak.

19 Haziran Cuma - Yetkin Dikinciler ile Babalar Günü Özel

Oyuncu Yetkin Dikinciler, İKSV Alt Kat’ın Babalar Günü için hazırlayacağı özel içerikle izleyicilerle buluşacak. Babalar Günü’ne özel hazırlanacak olan bu videoda Yetkin Dikinciler, iki yaşındaki kızı Lal ile birlikte yer alacak.

26 Haziran Cuma - Göknil Özkök ile “Müzikli Bir İstanbul Masalı”na Yolculuk

İKSV’nin 47. İstanbul Müzik Festivali kapsamında yayımladığı “Fanfar – Müzikli Bir İstanbul Masalı” kitabının yazarı Göknil Özkök, bir söyleşiyle çocuklarla buluşacak. Özkök’e müzisyen arkadaşları da enstrümanlarıyla eşlik edecek.