San Diego Comic Con 2020 internete taşınıyor

Comic Con fuarı da salgından etkilendi. Fuar, online olarak gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çizgi roman, dizi film, video oyunları gibi eserlerin tanıtılıp tartışıldığı çizgi roman fuarı San Diego Comic-Con 2020’nin, korona virüsü salgını nedeniyle iptal edilmesinin ardından önümüzdeki yaz aylarında internet üzerinden yapılacağı duyuruldu.

TEMMUZ İPTAL, ONLİNE YAPILACAK

Temmuz ayında yapılması beklenirken salgın nedeniyle iptal edilen San Diego Comic Con tarafından yapılan resmi açıklamada, “Çok yakında… Ücretsiz otopark, rahat koltuklar, kişisel atıştırmalıklar, kuyruk yok, evcil hayvanlar girebilir, herkese yaka kartı ve ön sıralardan seyir... Evde Comic-Con” ifadeleri kullanıldı.

Ertelenmeden önce San Diego Comic-Con 2020'nin 23 Temmuz'da başlaması planlanıyordu. Dijital fuarın da bu tarihte yapılması bekleniyor. Festival organizatörleri, bu seneki etkinliği iptal ettiklerinde 2021 yılı için 22-25 Temmuz tarihleri arasında yeni fuarı yapacaklarını duyurmuşlardı. San Diego Comic-Con dijital fuarının yalnızca fragman yayınlamaktan ibaret olmayacağı da düşünülüyor.

Çizgi roman, dizi film, video oyunları gibi eserlerin tanıtılıp tartışıldığı bir organizasyon olan Comic-Con 50 yıldır ilk defa iptal edilmişti. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)