Johnny Depp ve Jeff Beck albüm çıkartıyor

Johnny Depp ve Jeff Beck albüm çıkartıyor. Haber, John Lennon cover’ı “Isolation” ile verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – 2015 yılında Alice Cooper ve Joe Perry ile birlikte kurduğu Hollywood Vampires adlı grup ile konserler verip iki albüm kaydeden oyuncu Johnny Depp, şimdi de 75 yaşındaki İngiliz gitarist Jeff Beck ile işbirliği yaptı ve John Lennon’ın ilk solo albümünden “Isolation”ı seslendirdi.

Depp, Instagram hesabında yaptığı açıklamada karantinanın monotonluğuna kapılıp bu cehennemvari düzende kaybolmamak adına içimizdeki yaratıcılığa kulak vermemiz gerektiğini belirtirken, ne olursa olsun bir şeyler yaratmanın hem bize hem de çevremizdekilere iyi geleceğini ifade etti. Sanatçı, düşünmenin, çizmenin, okumanın, yazmanın, çalabiliyorsak bir enstrüman çalmanın, çalamıyorsak belki öğrenmeye çalışmanın hepimize bu zor günlerde yol göstereceğine inandığını söyledi.

Beck ise albüm haberini paylaşırken, “İçinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda, gerçekten bir izolasyonda olduğumuzu da göz önüne alarak, hepinize bu haberi vermek için doğru zamanın geldiğine karar verdik. Johnny ve benden haberler almaya devam edeceksiniz ancak o zamana kadar umarım bu Lennon klasiği herkese bir parça huzur verir ve dayanışma içinde hissettirir” ifadelerini kullandı.