Gazete Duvar Instagram yayınlarına başladı: Haluk Levent konuk oluyor

Korona virüsünün etkilerinin en çok hissedildiği alanlardan biri de kuşkusuz kültür sanat oldu. Gazete Duvar, resmi Instagram hesabından canlı yayınlar yaparak sanatçıları izleyicilerle buluşturacak. Bugün saat 20.00’da Anıl Mert Özsoy’un konuğu sanatçı Haluk Levent olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinden çıkan korona virüsü tüm dünyaya yayıldı. Sosyal mesafenin gün geçtikçe daha da önemli olduğu bugünlerde kültür sanat alanındaki tüm faaliyetler askıya alındı, birçok yayınevi kitap yayımlamayı durdurdu.Toplumsal dayanışmanın bir kez daha önce çıktığı karantina günlerinde Gazete Duvar olarak gazetecilik faaliyetlerinin ve kültür sanat alanının işler vaziyette olmasının öneminin farkındayız.

Korona virüsünün ardından değişen yayıncılık pratiklerini yakından takip etmek adına Instagram hesabımızdan sanat alanında yayınlara başladık. Saat 20.00’da yapacağımız yayının konuğu ise sanatçı Haluk Levent olacak…

Anıl Mert Özsoy’un moderatörlüğünü yapacağı yayında Levent, karantina günlerinde neler yaptığını ve AHBAP'ın çalışmalarını anlatacak.

Şimdiden iyi seyirler! (HABER MERKEZİ)