Nilüfer Kent Tiyatrosu oyunlarını erişime açtı

Bursa Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, korona virüsü salgını nedeniyle evinden çıkamayanların keyifli vakit geçirmesi için arşivindeki oyunlarını ücretsiz çevrimiçi erişime açı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Tüm dünyada etkisini gösteren ve Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi olarak tanımladığı korona virüsü salgını nedeniyle toplu etkinlikler, festivaller ve konserler iptal edildi. Toplu etkinliklerin yanı sıra insanlara da zorunlu olmadıkça sokağa çıkmama çağrısı yapıldı.

Bu süreçte iptal edilen birçok festival çevrimiçi film gösterim programları hazırlarken, pek çok sanatçı da sosyal medyadan konserler vermeye başladı. Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu da evdeyken tiyatrodan uzak kalmak istemeyenler için arşivindeki oyunlarını ücretsiz çevrimiçi erişime açtı.

HER GÜNE 2 OYUN

Tiyatronun internet sayfasında her gün bir yetişkin bir de çocuk oyunu paylaşılacak. Arşivde yer alan yetişkin oyunları şöyle: “Kanlı Düğün”, “Romeo ve Juliet”, “İki Efendinin Uşağı”, “III.Reich’in Korku ve Sefaleti”, “Cambazın Cenazesi”, “Titanik Orkestrası” ve “Şark Dişçisi”.

Çocuk oyunlar ise şöyle: “Bahçe”, “Grimm Kardeşler”, “Yeni Dünya Bir Uzay Macerası” ve “Nota Çalan Rüzgâr”.

Tiyatro oyunlarına şuradan ulaşılabilir.

http://niluferkentiyatrosu.com/?fbclid=IwAR3sENqTCKq7ejva5dY-PaWCC4872C5YstKpR3CH_IHgOcXfR_Be3MoB-j8