8. Halkevleri Basın, Sanat ve Dayanışma Ödülleri veriliyor

8. Halkevleri Basın, Sanat ve Dayanışma Ödülleri sahiplerini buluyor. Bugün saat 18.30'da gerçekleşecek olan törenin teması “Hakikatin Peşinde”.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halkevleri 88. kuruluş yıldönümü kapsamında 8’inci kez verilecek olan Halkın Hakları Basın, Sanat ve Dayanışma Ödülleri bu yıl 'Hakikatin Peşinde' teması ile sahiplerine ulaşacak.

Ödül töreni bugün saat 18.30’da Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşecek. Törende sanatçı Emin İgüs ve  Emre Canpolat yer alacak.

Törene katılanlar ise Şule Çet için Adalet Komisyonu adına Neslihan Duran, Çorlu Tren Katliamı Davası Aileleri adına Mısra Öz Sel, Bülent Şık, Adalet Nöbeti adına av. Türkan Yılmaz, Bülent Utku, Selçuk Mızraklı adına Turan Hançerli, 10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği adına Mehtap Sakinci Coşgun, Suruç Aileleri İnisiyatifi adına Fethi Aydın, Jülide Kural, Arzu Çerkezoğlu, Avukat Selin Nakıpoğlu, Gezi eylemlerinde hayatını kaybedenlerden Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan, Nazım Dikbaş, Hüseyin Akyol, Fatih Polat, İbrahim Aydın, Faruk Eren, Murat Taylan, Ali Şeker, Ahmet Şık, Oya Ersoy, Çiğdem Toker, Mücella Yapıcı ve Berkay Ateş  katılacak. (HABER MERKEZİ)