Altered Carbon’ın 2. sezonu 27 Şubat’ta

Altered Carbon'ın yeni sezonu 27 Şubat’ta yayınlanacak. Diziden bir fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix yayınladığı tanıtım fragmanıyla Altered Carbon’ın 2. sezonunun 27 Şubat'ta ekranlara döneceği duyurdu. Richard K. Morgan’ın siberpunk romanından uyarlanan Altered Carbon’ın ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı.

Laeta Kalogridis‘in yaratıcısı olduğu, Joel Kinnaman, James Purefoy, Renee Elise Goldsberry, Will Yun Lee gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin Netflix tarihinin en pahalı dizilerinden biri olduğu konuşuluyordu. Laeta Kalogridis, ilk sezonda olduğu gibi dizinin yaratıcılığını yapıyor ve 2. sezonda Kalogridis'e Alison Schapker eşlik ediyor.

Dizinin 2. sezonunda, ilk sezonda başrolde yer alan Joel Kinnaman 2. sezonda yer almıyor. Kinnaman yerine Anthony Mackie 2. sezonun başrolünde yer alıyor. Mackie dizide Kinnaman gibi Takeshi Kovacs’ı canlandıracak.  İlk sezonda Quellcrist Falconer karakteriyle karşımıza çıkan Renée Elise Goldsberry ve Poe karakterine hayat veren Chris Conner, dizinin 2. sezonunda yer almaya devam edecek. Dizinin 2. sezon oyuncu kadrosunda Simone Missick, Lela Loren, Dina Shihabi, Torben Liebrecht, James Saito gibi isimler de yer alıyor.