'İ ME CE' Aralık’ta Hub Istanbul’da

İ ME CE projesi hayata geçiriliyor: Atölyeler, söyleşiler, performanslar ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçılar ve sanatseverlere İstanbul’da alternatif bir etkileşim alanı tanıma amacıyla temelleri atılan İ ME CE projesi, Efe Göle, Esra Önel ve Mina Gürsel Tabanlıoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Farklı disiplinlerden birçok sanatçının bir araya gelerek mekânı açık atölye olarak kullandıkları bir buçuk aylık süreç, ortak amaca hizmet etme usulü “imece”nin sanat alanında nasıl deneyimleneceğini sorgulayacak.

Henüz “deney” niteliğinde gerçekleşen I ME CE'nin bünyesinde Akın Güreş, Ayşen Urfalıoğlu, Azadeh Ramezani Tabrizi, Başak Cankeş, Batuhan Oğuz, Begüm Aydınoğlu, Bertan Ekici, Cansu Naz, David Doğan Levi, Deniz Çobankent, Ecem Dilan Köse, Eda Şarman, Emrecan Ağtaş, Filtre Platform ( Tolgay Keskin, Nursel Akhan, Mine Pakel, Ezgi Memiş, Altuğ Tekin, Can Özdemir, Yain Yüksel, Burak Şahin, Alp Çağrı Bilici), Gamze Öztürk, Hasan Akdaş, Kaan Ünver, Kadir Kayserilioğlu, Karakter Müzik, Lütfullah Genç, Neriman, Ömür Tokgöz, Özge Ünal, Seda Elhan, SUPER NORMAL, Tan Taş, Ufuk Yılmaz, Umut Erbaş, Volkan Parlak, win.ju, Zeynep Tümertekin yer alıyor.

Didem Çapa ve Dündar Hızal’ın danışmanlığında gerçekleşecek proje 21 Aralık'tan itibaren 29 Aralık tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.