Yerin Kulağı: Tame Impala beklenen şarkıyı yayınladı

Yeni çıkan müziklerde bu hafta Neil Young, Tame Impala, Lindemann ve Apocalyptica var. Yerin Kulağı'nda sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol

Tame Impala, Lindemann ve Apocalyptica yeni teklileriyle dinleyiciyle buluştu. Neil Young ve Crazy Horse işbirliğinden de yeni bir albüm geldi.

Tame Impala

Avustralyalı saykodelik rock grubu Tame Impala, merakla beklenen yeni şarkısını piyasaya sürdü. Grup kısa bir süre önce dördüncü stüdyo albümü Slow Rush’ı duyurmuş ve albüm kapağını yayınlamıştı. Geçen günlerce Beats Radio 1’e konuk olan grubun beyni Kevin Parker, It Might Be Time isimli yeni tekliyi dinleyicilere sundu.

Bu hafta içerisinde yayımlanan ve birçok müzik platformunda milyonlarca kez dinlenen parça, belki de en sağlam Tame Impala albümü olacak olan Slow Rush’a dair kafalarda bir çerçeve çizdi.

Apocalyptica

Geçen hafta ülkemizi ziyaret eden ve üç şehirde konser veren Apocalyptica, Rise adlı yeni şarkısını yayınladı. Cell-O adlı albümünden tadımlık sunan Fin senfonik metal grubu, şarkıya çektiği kısa film tadındaki video klibi de izlemeye açtı.

Neil Young & Crazy Horse

Folk rock’ın dünya çapında en bilinen isimlerinden Neil Young, yıllardır iş birliği içinde olduğu Crazy Horse ile bir albüme daha imza attı. Birlikte ondan fazla albüme imza atan müzisyenlerin yeni albümü 10 şarkıdan oluşuyor ve 50 dakika sürüyor.

Lindemann

Alman endüstriyel metal grubu Rammstein’ın ‘frontman’i Till Lindemann’ın solo projesi Lindemann’dan yeni bir tekli geldi. Şarkıya çekilen video klip de YouTube üzerinden yayınlandı.

https://open.spotify.com/track/00vhlwuuzdaNU9RhvtNX3r?si=GXVcH39DShaWV0IiIgaDQw