Rapçi Şanışer harekat için konserini iptal etti

Rapçi Şanışer 'Susamam' notuyla paylaştığı videoda Türkiye'nin Suriye harekatında yaşanan ölümlere değinerek, "Hepimizin başı sağ olsun, konserimizi erteleme kararı aldık" dedi. Konserin yeni tarihinin 20 Ekim olduğu ve mevcut biletlerin halen geçerli olduğu belirtildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanışer adıyla bilinen rap sanatçısı Sarp Palaur, Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili "Susamam" notuyla paylaştığı videoda, bu akşam gerçekleşecek konseri erteleme kararı aldıklarını duyurdu.

Palaur, kişisel Twitter hesabında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak video yayınladı. Harekat sırasında yaşanan ölümlere değinen Palaur paylaşımında, "Biz şu anda Trabzon'dayız. Çok üzücü haberler aldık. Hepimizin başı sağ olsun. Söyleyecek cümle bulamıyorum. Bu akşam gerçekleşecek konserimizi yapmama kararı aldık. Ama biz konser saatinde mekanda olacağız. Tanışmak, fotoğraf çektirmek isteyen olursa buyursun gelsin. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Konserin yeni tarihinin 20 Ekim olduğu ve mevcut biletlerin halen geçerli olduğu belirtildi. (HABER MERKEZİ)