Yerin Kulağı: Ghost'tan 2 şarkılık yeni tekli

Grammy ödüllü Ghost, yeni teklisini çıkarırken, birçok ikonik müzisyen yeni çalışmalarını piyasaya sürdü: Pixies, Alice Cooper, Iggy Pop, Korn...

Google Haberlere Abone ol

Yerin Kulağı'nda bu hafta yeni teklisiyle Ghost, yeni albümleriyle Korn, Pixies, Iggy Pop var. Alice Cooper da yeni bir E.P. ile müzikseverlerle buluştu. Yeni çıkanları sizler için derledik.

Ghost

İsveçli hard rock – heayv metal müzik grubu Ghost yeni bir tekliyle dinleyicileriyle buluştu. Son çalışması geçen yıl yayınladığı Prequelle olan grup, bu kez Seven Inches Of Satanic Panic adını taşıyan iki şarkılık bir tekli piyasaya sürdü.

Teklide yer alan Kiss The Go-Goat ve Mary On A Cross isimli şarkıların toplam uzunluğu 7 dakikayı aşıyor. Görüntüsü kadar sert bir müziği olmayan Grammy sahibi grup yeni şarkılarını tüm dijital platformlarda dinlemeye sundu.

Pixies

Alternatif rock ve grunge türünün öncülerinden Pixies, merakla beklenen albümü Beneath the Eyrie’yi yayınladı. 38 dakika uzunluğundaki albüm 12 şarkıdan oluşuyor. Grup albüm çıkmadan önce üç adet tekli yayınlamış ve eski günlere dönüş sinyali vermişti.

Albümde yer alan sanatçılar şöyle:

Black Francis – Gitar, ana vokaller, şarkı sözleri

Paz Lenchantin – Bas gitar, vokallar, piyano, Mellotron

David Lovering – Bateri, perküsyon

Joey Santiago – Baş gitarist

Yapımcı şirket: Infectious Music

Nile

ABD’li death metal grubu Nile, Long Shadows of Dread adlı yeni teklisini piyasaya sürdü. Müziğinde Ortadoğu’ya ait ezgileri sıklıkla kullanan ve kendine has bir tarzı olan grup, 11. Stüdyo çalışması olan ve 1 Kasım’da yayınlayacağı Vile Nilotic Rites adlı albümden sunduğu tekliyle dört yıl aradan sonra ilk işini dinlemeye açtı.

Şarkının resmi lirik videosu YouTube’da yayınlandı.

Alice Cooper

‘Rockstar’ kelimesinin ete kemiğe bürünmüş hali olan Alice Cooper, ilerleyen yaşına rağmen üretmeye devam ediyor. Dinleyicilerinin karşısına 6 şarkılık bir EP ile çıkan Cooper’ın yeni işi 21 dakika uzunluğunda.

Breadcrumbs isimli yeni EP, Cooper’ın ilk albümünün üzerinden tam 50 yıl geçtikten sonra yayınlandı.

Iggy Pop

İcra etmediği müzik türü kalmayan ve punk rock’ın yaratıcılarından sayılan Iggy Pop, yeni albümü Free’yi çıkardı. Son olarak 2016’da Post Pop Depression’la dinleyicileriyle buluşan 72 yaşındaki Iggy’nin yeni albümünde 10 şarkı var. Loma Vista yapım şirketinden çıkan albüm 33 dakika uzunluğunda.

Korn

Nu metalin ikon gruplarından Korn, diskografisinin en merak edilen albümlerinden biri olan The Nothing’in tamamını yayınladı. 13 şarkıdan oluşan ve 44 dakika süren albüm, Korn’un 13. stüdyo albümü olma özelliğini taşıyor. Roadrunner Records etiketiyle çıkan albümde yer alan müzisyenler şöyle:

Jonathan Davis – Baş vokaller, gayda

James "Munky" Shaffer – Gitar

Brian "Head" Welch – Gitar

Reginald "Fieldy" Arvizu – Bas gitar

Ray Luzier – Bateri