MIX Festival başlıyor

MIX Festival 15 Kasım'da başlıyor: Apparat, N'TO, The Radio Dept. açıklanan isimler arasında!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MIX Festival 4. yılında 15- 16 Kasım tarihlerinde Apparat, Booka Shade, Ross From Friends, N’TO, The Radio Dept. ve Isaac Delusion gibi farklı müzik türlerinin isimlerini buluşturacak.

Festival kapsamında “Dark” dizisinin tema müziği ile tanınan, melankolik teknodan, derin orkestral pop baladlarına kadar oluşturduğu sesi tasarlayan ve bu sene çıkardığı stüdyo albümü ile Apparat, Berlin çıkışlı plak şirketi Get Physical’ın kurucu üyelerinden olan ve Frankfurt elektronik müzik sahnesinin isimlerinden Booka Shade sahne alacak.

Sesleri kendine özgü ritmi ile parçalara ayıran N’TO, Lo-fi house sesleriyle elektronik müziğe bir dokunuş katan İngiliz prodüktör Ross from Friends, elektronik müzik ile tanışmadan önce eğitimine klasik müzik ile başlayan Worakls, bu yıl yeni albümlerini yayınlamaya hazırlanan ve disko, funk ve soul etkili Fransız grup Isaac Delusion, renkli ritimleri ve akustik melodileri elektronik müzik ile birleştiren Joachim Pastor, “Photomaton” şarkısıyla Jabberwocky, 1995’ten beri İsveç’in dream-pop ve indie-pop gruplarından The Radio Dept., müzikleri şamanik ritimlerle desteklenen elektro-akustik üçlü Islandman, Belçikalı indie-pop grubu SX, Londralı indie grubu Teleman festivalde sahne alacak isimler arasında.