Rap dünyası karıştı: Norm Ender 'diss' attı, Ezhel cevap verdi

Rapçi Norm Ender, yeni şarkısıyla Türkçe rap'te popüler olan isimlere göndermeler yaptı. Ezhel'den 24 saat içinde yeni şarkıyla karşılık geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rapçi Norm Ender'in yeni şarkısı gündem oldu. İki yıllık bir aradan sonra çıkardığı "Mekanın Sahibi" şarkısıyla rapçi Ezhel, Ben Fero, Khontkar, Burry Soprano ve Gazapizm'e 'diss'* atan Norm Ender'in yeni klibi YouTube'da 5 milyon izlendi.

Norm Ender'in "HI DIDI HI DIDI Al, bitch :)" diyerek paylaştığı şarkıya Ezhel'den 24 saat geçmeden cevap geldi. Ezhel, Norm Ender'e yazdığı 'Lolo' isimli şarkıyı takipçileriyle paylaştı. Anıl Piyancı, Khontkar gibi diğer rapçiler Ezhel'e destek olurken, Ben Fero da 'Lolo' isimli şarkıyla bir video çekti.

Yaklaşık 15 yıldır rap müzik yapan Norm Ender, bir hafta önce yeni şarkı yayınlayacağını söylemiş, "O zaman git konuş onlara, Norm Ender emaneti olan Türkçe Rap’i geri alacakmış de..." diyerek paylaşımlarda bulunmuştu.

NORM ENDER YİNE GÜNDEM OLMUŞTU

Yazdığı şarkı sözlerinde kadın düşmanlığı ve ırkçılık yapan Norm Ender, 2006 yılında yayımlanan 'Eksik Etek' şarkısı ile kamuoyunun tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı. (HABER MERKEZİ)

*Rap müzikte müzisyenlerin birbirlerini eleştirmek için söyledikleri sözler, laf atma.