WarnerMedia yeni dijital platformu HBO Max’i tanıttı

WarnerMedia, yeni dijital platformu HBO Max’i tanıttı: 2020’de yayın hayatına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - WarnerMedia, önümüzdeki yıl açılacak yeni dijital platformu HBO Max’i tanıttı. Friends ve Game of Thrones gibi hakları WarnerMedia’da bulunan yapımları içerecek platformda; Denis Villeneuve, Reese Witherspoon ve Greg Berlanti gibi isimlerin hazırladığı orijinal dizi ve filmler de yer alacak.

Warner Bros.‘un yanı sıra HBO, TNT, The CW ve CNN gibi televizyon kanallarını bünyesinde barındıran WarnerMedia’nın yeni dijital platformu HBO Max adını taşıyacak. HBO Max'ın beta versiyonu bu yılın sonunda açılacak. Platform, 2020’nin ilkbahar aylarında tamamlanmış hâliyle yayın hayatına başlayacak.

'10 BİN SAATİN ÜZERİNDE İÇERİK'

HBO Max, ilk günden kullanıcılara 10 bin saatin üzerinde içerik sunacak. WarnerMedia’nın dijital platformunda yer alacak içerikler arasında Friends de yer alacak ve dizinin tüm bölümleri 2020’den itibaren HBO Max’te olacak. Warner Bros. Television ile yapılan 425 milyon dolarlık anlaşma kapsamında Friends, 5 yıl boyunca WarnerMedia’nın dijital platformunda kalacak.

HBO Max’in orijinal dizilere de ev sahipliği yapacak. Bu diziler arasında Denis Villeneuve’ün Dune filmine eşlik edecek Dune: The Sisterhood, Ansel Elgort’un başrolünü üstleneceği Tokyo Vice ve animasyon Gremlins dizisi yer alacak. Arrow, The Flash, You, Titans gibi dizilerin yaratıcısı olan ve Warner Bros. ile anlaşması bulunan Greg Berlanti, yeni dijital platform için dört yeni film hazırlayacak. Reese Witherspoon da HBO Max için iki yeni film hazırlayacak. (Kaynak)