Lösemi hastası Bünyamin'in hayali gerçek oluyor

Lösemi hastası 13 yaşındaki Bünyamin'in en büyük hayali, ünlü bir sanatçı gibi konser vermek. Bünyamin'in bu hayali için sanatçılar seferber oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla çalışmalar yapan ve Twitterdan 'Çocuklar üşemesin' hesabından duyurular yapan gönüllüler, bu kez 13 yaşındaki Bünyamin'in hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Lösemi hastası 13 yaşındaki Bünyamin'in en büyük hayali ise bir günlü gibi sahneye çıkıp konser vermek.

'Çocuklar üşemesin' platformu, önümüzdeki günlerde Bünyamin'e sürpriz yapmak için hazırlıklara başladı. Sosyal medyadan, Bünyamin'e eşlik edecek şarkıcılara yapılan çağrılara şimdiden çok sayıda yanıt geldi.

'DÜET NEYMİŞ! HORON BİLE EDERİZ'

Atilla Taş derken, "Nerede? Ne zaman? Yazın beni de kardeşim! Bu @haluk_levent çok bencil! Tüm iyiliklere koşup kimseye iş bırakmıyor! Buna bi dur demek lazım!" derken, yardım ve dayanışma platformu AHBAP Genel Başkanlığı görevini de yürüten Haluk Levent'ten "Gelirim dedin de “gelme” mi dedik? Sen gel beraber söyleriz!" yanıtı geldi.

Sanatçı Niyazi Koyuncu da "Düet de neymiş ! Bünyamin istesin horon bile ederiz. Ben buradayım" paylaşımıyla, Bünyamin'le sahneye çıkacağını duyurdu.

Halk müziği sanatçısı Hüseyin Turan ise sahnede Bünyamin'e eşlik etmekten şeref duyacağını belirtti.

'Çocuklar üşemesin' gönüllüleri daha önce de çocuklar için çok sayıda etkinliğe imza attı.

(HABER MERKEZİ)