Metehan Mert Çakır: Rock FM ruhunu canlandırmak istiyoruz

Radyocu Metehan Mert Çakır'ın çağrısı Rock FM dinleyicilerini harekete geçirdi ve fon kampanyası başladı. Çakır, "Rock FM ruhunu yeniden canlandırmayı istiyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rock müzik dinleyicilerinin yakından tanıdığı radyo programcısı Metehan Mert Çakır, Twitter hesabından Rock FM için çağrıda bulundu. Çakır, "Bir funding oluşturup Rock Fm’i satın alalım mı? Yeterli parayı toplarsak gider isteriz babasından" ifadelerinde bulundu.

Fongogo sitesi üzerinden başlatılan kampanyada şu an için 20 bin 760 lira toplandı. Hedeflenen rakam ise 100 bin TL. Çakır, öncelikli hedeflerinin Rock FM isminin haklarını, daha sonraki süreçte de frekansı satın almak olduğunu belirtti. Rock FM'in son Genel Yayın Yönetmenliği'ni de yapan Çakır, "Rock FM ruhunu yeniden canlandırmayı istiyoruz" dedi. Yatırımcıların işin içine girmek istediğini ancak önceliklerinin fonla kendi başlarına hareket etmek olduğunu belirten Çakır, "Rock FM Reunion partisi organize etmek istiyoruz" diyerek tüm Rock FM dinleyicilerini kampanyaya destek olmaya çağırdı.