Kayseri tarihi konferansının başvuru tarihi uzatıldı

Hrant Dink Vakfı'nın düzenleyeceği toplantının başvuru tarihi uzatıldı: Son başvuru 1 Mayıs'ta.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hrant Dink Vakfı'nın 18-19 Ekim 2019'da "Kayseri ve Çevresi Toplumsal, Kültürel ve Ekonomik Tarihi Konferansı" başlıklı düzenleyeceği bilimsel toplantının tarihi 1 Mayıs'a kadar uzatıldı. Toplantının amacı, 1850-1950 yılları arasında Kayseri ve çevresindeki yerleşim yerlerinde yaşanan toplumsal, ekonomik, kültürel, kentsel ve mimari değişimlerin daha ayrıntılı bir biçimde anlaşılması ve bu konuda yapılan uluslararası yeni çalışmaların akademik dünyaya tanıtılmasıdır.

Vakıf, Kayseri ve çevresinin demografik, ekonomik, politik ve kültürel kırılmaları derinden yaşayan bir bölge olarak akademik ilgiyi hak ettiğini düşünürken, toplantının dilleri Ermenice, İngilizce ve Türkçe olacak, eş zamanlı çeviri yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyen araştırmacılar sunacakları özgün bildirilerini 250 kelimelik özetle, kaynakları da belirterek, doğum tarihi, lisans, yüksek lisans ve doktora dereceleri, çalışma alanı, yayımlanan kitaplar ve devam eden çalışma deneyimi gibi bilgiler içeren 150 kelimelik bir özgeçmişi, websitesindeki forma doldurarak en geç 1 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurabilirler.