Rapçi Ceg'e 6 ay hapis cezası

Rap sanatçısı Ceg'e 6 ay hapis cezası verildi: Videoyu kaldırmaya çalıştım ama yayıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ceg lakaplı rap sanatçısı Volkan Ayvazoğlu, şarkısında 'emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçundan 6 ay hapse mahkum edildi ancak hükmün açıklanması geri bırakıldı. Ayvazoğlu "Daha sonra bilgim olmadan söz konusu şarkı sosyal medyaya yüklenmiş. Durumu öğrenince videoyu kaldırmaya çalıştım ama çok yayıldı" dedi.

Eskişehir'de sözlerini yazıp bestelediği rap şarkısında polise hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Volkan Ayvazoğlu'na 6 ay hapis cezası verildi.

'HİÇBİR YERDE SESLENDİRMEDİM'

Eskişehir 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında, sanık Volkan Ayvazoğlu ve avukatı ile şikayetçi Emir Özel hazır bulundu. Suçlamayı kabul etmeyen sanık, "Şarkıyı 2013 yılında kaydetmiştim. Daha sonra bilgim olmadan söz konusu şarkı sosyal medyaya yüklenmiş. Durumu öğrenince videoyu kaldırmaya çalıştım ama çok yayıldı. Zaten o günden sonra da bu şarkı tepki alır diye başka hiçbir yerde seslendirmedim. Beraatimi talep ederim" dedi.

'Emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçundan sanığı 6 ay hapisle cezalandıran mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. (AA)'