'Hep Sonradan' seyirciyle buluşuyor

'Hep Sonradan' UNIQ Hall’de devam ediyor: Mart ayı içerisinde üç temsil var...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’nin en güçlü sesleri arasında yerini almış sanatçı Ahmet Kaya’nın hem eserlerinin hem de yaşamından kesitlerin yer aldığı müzikli tiyatro oyunu ‘Hep Sonradan’ 17, 22 ve 23 Mart’ta İstanbul UNIQ Hall’de seyirci ile buluşmaya devam ediyor.

‘Hep Sonradan’, Paris’te sürgünde yaşayan Salih’in, hastalığından dolayı çocukluk arkadaşı olan Ahmet Kaya’yı ve müziklerini unutmama, hatırlama çabasını anlatıyor.

KARDEŞ TÜRKÜLER SESLENDİRECEK

9 Ocak’ta kapalı gişe olarak oynanmaya başlayan Hep Sonradan, Mart ayında da sezonun en önemli tiyatro prodüksiyonlarına ev sahipliği yapan İstanbul UNIQ Hall’de sahnelenmeye devam ediyor.  ‘Hep Sonradan’ın yapımcılığını BGST Organizasyon üstlenirken, yönetmenliğini Metin Göksel yapıyor. Kardeş Türküler oyunun hikayesiyle doğrudan ilişkili olan 15 Ahmet Kaya şarkısını canlı olarak yorumluyor.

Ahmet Kaya’nın hayat hikayesinden önemli dönüm noktalarına dair detay ve anekdotların da anlatıldığı ‘Hep Sonradan’ın oyuncu kadrosunda Cüneyt Yalaz, Elit Andaç Çam, Ahmet Melih Yılmaz, Saim Güveloğlu, Ferya Soysal ve Banu Açıkdeniz gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

ÇALIŞMA İKİ YIL SÜRDÜ

Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya’nın da yazar ekibine fikirsel destek verdiği ‘Hep Sonradan’ için 2016 yılından bu yana çalışılırken, oyunun ilk provası Ahmet Kaya’nın doğum gününe de denk gelen 28 Ekim’de yapıldı.

Mart ayı oyunları Anadolu yakasındaki seyircilerin talepleriyle 17 Mart’ta 16.30’da sergilenecek. Mart ayının diğer iki oyunu 22 Mart Cuma ve 23 Mart Cumartesi 20.30’da oynanacak. (HABER MERKEZİ)