Ara Malikian İstanbul'da

Ara Malikian İstanbullu dinleyicileriyle buluşuyor. Konser, 13 Nisan'da Volkswagen Arena'da!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünyaca ünlü kemancı Ara Malikian, “ROYAL GARAGE” dünya turnesi kapsamında 13 Nisan'da Volkswagen Arena’da sahnede olacak.

Stilini, New Age’den beslenen klasik müzik olarak tanımlayan Malikian, "Garajlarla olan ilişkim 1976'da başladı. Lübnan’daki savaş patlak verdiğinde, tüm dünyada modern gruplar garajlarda prova yapmaya başlayıp, müzik tarihini değiştirecek bir stil yarattılar. Ben de bu akımın dışında kalmak istemedim" diyor.

KEITH RICHARDS YA DA MICK JAGGER KADAR DİRSEK ÇÜRÜTTÜĞÜMÜ SÖYLEYEMEM

Malikian, "On yaşındaydım ve babam beni ikna etmek için, “Haydi evlat garaja gidelim, The Rolling Stones gibi bir rock grubu oluşturacağız.” dedi. Grubum onlarınki kadar kadar eğlenceli değildi. Keith Richards ya da Mick Jagger kadar dirsek çürüttüğümü söyleyemem. Rock ve avangard müzikten bahsettik. Amcam Nono beni yıpranmış bir trompetle, komşum bir şişe anason ve büyükannem bir mandolin ile bekliyordu. O günlere geri dönüp baktığımda pek rock’n roll göremiyorum ama müziğe olan aşkı görüyorum ve bu fazlasıyla yeterli. “Sonra başka garajlar geldi. Almanlar, İngilizler, Fransızlar, İspanyollar… Sanırım garajlar kaderimde vardı. Garajlarda büyüleyici şeyler yaşadım…” ifadelerini kullanıyor.

Malikian, 13 Nisan Cumartesi 21:00'da Volkswagen Arena'da sahnede olacak.