İlyas Salman'dan Ayşen Gruda'ya veda: Bu nasıl gitmek gülüm...

Ayşen Gruda, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. İlyas Salman, "Ölüm nihai tahlilde hepimizi bulacak. Ya erken ya geç... Musa Eroğlu'nun seslendirdiği bir türkü vardır. Der ki, 'Acı ölüm, genç ölüm, bu nasıl gitmek gülüm...' Benim gözümde Ayşen Gruda çok gençti. Halkımızın başı sağ olsun" diyerek sanatçı dostuna veda etti. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeşilçam'ın duayen isimlerinden Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlandı. Gruda, Zincirlikuyu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aralarında Jülide Kural, Ali Sunal ve İlyas Salman'ın da bulunduğu çok sayıda sanatçı ve sinemaseverlerin uğurladığı Ayşen Gruda yaklaşık iki yıldır pankreas kanseri tedavisi görüyordu. Sanatçı, 23 Ocak'ta hayatını kaybetti. Sayısız film ve oyunla Türkiye sinema tarihine geçen sanatçının cenazesini onbinler alkışlarla toprağa verdi.

Gruda'nın birçok sinema filminde birlikte rol aldığı sanatçı İlyas Salman, "Ölüm nihai tahlilde hepimizi bulacak. Ya erken ya geç... Musa Eroğlu'nun seslendirdiği bir türkü vardır. Der ki, 'Acı ölüm, genç ölüm, bu nasıl gitmek gülüm...' Benim gözümde Ayşen Gruda çok gençti. Halkımızın başı sağ olsun" diyerek sanatçı dostuna veda etti. (HABER MERKEZİ)