Türkiye’de kriz tartışılacak

Mülkiyeliler krizi tartışmaya devam ediyor. Panel 22 Aralık Cumartesi günü saat 14:00'de.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mülkiye İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi ve Türk Sosyal Bilimler Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Mülkiyeliler Krizi Konuşuyor” panelleri devam ediyor. Mülkiyeliler Birliği İstanbul Şubesi tarafından Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla 22 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Kozzy Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek panelin oturum başkanlığını Mustafa Kemal Coşkun yapacak.

Panelde, Arzu Çerkezoğlu, “Krize Karşı Emeğin Savunulması”, Aynur Özuğurlu “Kriz Karşısında Kadınlar ve Feminist Hareket”, Sungur Savran “Kapitalizmin Tarihi Krizi Türkiye’de”, Taner Timur “Emperyalizm, Kriz ve Siyasal Rejimler” başlıklı sunumlar yapacak.

6 Ekim 2018 günü Ankara’da Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi’nde Türkiye’nin önde gelen sosyal bilimcilerinin konuşmacı olduğu “Türkiye’nin Krizini Anlamak” başlıklı sempozyumun ardından Mülkiyeliler Birliği’nin şubelerini bulunduğu kentlerde de kriz panelleri düzenlenmesi kararlaştırılmıştı.

İlk olarak Mülkiyeliler Birliği Eskişehir şubesinde gerçekleşen panelin yoğun ilgi görmesini ardından, Bursa, İstanbul ve İzmir Şubeleri öncülüğünde Mülkiye İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi ve Türk Sosyal Bilimler Derneği işbirliğiyle “Mülkiyeliler Krizi Konuşuyor” panelleri düzenleneceği duyurulmuştu.

Bursa’daki panel de 15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14.00’da Karaman Dernekler Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Panelin oturum başkanlığını Prof. Dr. Nalan Ölmezoğulları yapacak. Panelde, Doç. Dr. Galip Yalman, “Neoliberalizm, Kriz ve Devlet”, Prof. Dr. İzzettin Önder, “Anlaşılamayan Süreç: Kriz” ve Doç. Dr. Meltem Kayıran “Kriz ve Mali Politikaların Yönetimi” başlıklı sunumlar yapacak. (HABER MERKEZİ)