Breaking Bad beyazperdede

Breaking Bad sinema filmi olacak. Çekimler bu ayın ortalarında başlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Breaking Bad dizisi sinemaya uyarlanıyor.

Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, dizinin sonuyla bağlanacak olan bir film hazırlığı içinde olduğunu doğruladı. İki saatlik sinema uyarlamasının bir televizyon kanalında mı yoksa internet ortamında mı   yayınlanacağı henüz net değil.

FİLM, MEVCUT HİKAYE ÜZERİNDEN ÇEKİLECEK 

Şimdilik Greenbriar ismiyle anılan projenin tam olarak neyi konu edeceği, başrol oyuncuları Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın projede yer alıp almayacağı da henüz bilinmiyor. Sinema filminin bu ayın ortalarından şubat ayı başına kadar olan süreçte başlayacağı öğrenildi. The Hollywood Reporter adlı siteye göre, film mevcut hikaye üzerinden çekilecek.

Vince Gilligan tarafından tasarlanana Amerikan yapımı drama dizisi Breaking Bad'de, 50 yaşında, lisede kimya öğretmeni olan Walter White, maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek için araba yıkamacıda çalışmaktadır. Kanser hastası olduğunu öğrenince ölümünün ardından ailesini parasız ve yardıma muhtaç bırakmamak için uyuşturucu üretimi işine girer. Breaking Bad, 2008-2013 yılları arasında yayınlanmış ve bu süre boyunca Emmy ve Altın Küre dahil olmak üzere 147 ödül kazanmıştı.