Fizy İstanbul Müzik Haftası başlıyor

6 gün sürecek fizy İstanbul Müzik Haftası başlıyor. Konserler fizy'den de izlenebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek bir organizasyona hazırlanan dijital müzik platformu 'fizy', tam altı gün sabahtan akşama dek süren bir müzik festivali düzenleyecek. fizy İstanbul Müzik Haftası ile müziği telefondan dinleyen gençler de yapılan canlı yayınlarla sanatçılarla buluşacak.

Fizy, İstanbul Müzik Haftası, Kalben, Ayhan Sicimoğlu, MFÖ, Athena, Bülent Ortaçgil, Teoman, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu, Selda Bağcan, Nil Karaibrahimgil, Mor ve Ötesi ve Gripin gibi müzisyenleri bir araya getirecek.

FIZY ÜZERİNDEN CANLI MÜZİK

Sanatçılar, 18-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ‘fizy İstanbul Müzik Haftası’nda müzikseverlerle buluşacak. Kullanıcılar panellerin ve söyleşilerin yanı sıra fizy üzerinden canlı konserleri izleme imkanına sahip olacak.

TÜRK POP FESTİVALİ

fizy İstanbul Müzik Haftası Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonuyla, fizy ana sponsorluğunda Zorlu PSM’de olacak. MFÖ, Athena, Bülent Ortaçgil, Teoman, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu, Selda Bağcan, Nil Karaibrahimgil, Mor ve Ötesi ve Gripin gibi yerli müzisyenleri aynı sahnede buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, Kalben, Edis, Sena Şener, Alper Erözer gibi isimleri de sahnesine ekleyerek bir Türk pop festivali deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Altı gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak fizy İstanbul Müzik Haftası'nda, sanatçıların performanslarının yanında paneller, söyleşiler, imza günleri de düzenlenecek.