Salon İKSV'de sezonun ilk konseri!

Salon İKSV, yeni sezonun ilk konserine hazırlanıyor. Rhye 8-9 Eylül'de Salon sahnesinde!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2010’dan bu yana İstanbul'un önemli kültür-sanat mekanlarından Salon İKSV, yeni sezon açılışını yapıyor. Dinleycilerinin ‘Open’ ve ‘The Fall’ şarkılarıyla tanıdığı ve sevdiği Kanadalı prodüktör ve vokalist Michael Milosh’un projesi Rhye, 8 Eylül Cumartesi ve 9 Eylül Pazar akşamı iki konserle Salon sahnesine konuk olacak.

SEZONUN İLK KONSERİ 

Salon, Kanadalı prodüktör ve vokalist Michael Milosh tarafından 2013’te kurulan Rhye’ı konuk edecek. Androjen vokalleriyle Sade’ye çok benzetilen Milosh ve müzik dünyasının bir başka başarılı ismi The xx ile karşılaştırılan projesi Rhye, ilk albümleri “Woman” ile dünya müzik listelerinin üst sıralarında yerini aldı. Coachella, Pitchfork Music Festival, Montreal Caz Festivali ve Primavera Sound’un da aralarında bulunduğu birçok dünyaca önemli festivalde konserleriyle dinleyici kitlesini gün geçtikçe büyüten Rhye, ilk İstanbul konserini Kasım 2015’te Salon’da verdi.

Rhye, bu yılın başında yayımlanan ikinci albümleri ‘Blood’ın dünya turnesi kapsamında, ikinci kez İstanbul’u ziyaret edecek ve 8-9 Eylül’de iki konserle Salon’da müzikseverlerle buluşacak. (HABER MERKEZİ)